Kategorier
graviditet Tanker

Mellomnavnet mitt er «overtenker«

Jeg blir glad hver gang Evelyn er trøtt eller uggen og lignende, for det er noen dager siden hun har kastet opp, Og hun klarer sove på magen, og da blir jeg så fryktelig fort bekymret. Har lest fler steder at det er vanlig at syntomene letter litt i uke 9, så får bare tenke positivt. Men det er lett å bli bekymret når symptomer avtar. Men nå er jo jeg verdensmester på å være en overtenker, så det sitter nok bare i hodet.

For tre dager siden for eksempel løp Evelyn ut av butikken fordi hun ble kvalm av lukta der inne, og det er jo et godt tegn. Og for to dager siden brakk hun seg som gal til og med av å pusse tennene med barnetannkrem. Så symptomer har hun jo, bare «ekkelt» for meg når jeg ikke kan kjenne dem på kroppen selv.. og når jeg ikke kan det vil jeg jo gjerne se symptomer 24/7 😂

I går kveld fikk Lexie tørrfisk i stedet for gulrot som kveldskos, fordi vi hadde glemt å kjøpe inn gulrøtter. Evelyn synes det luktet så forferdelig! Ikke det at tørrfisk vanligvis lukter så godt, men lukten var ekstrem, og det satt i lenge synes hun. Og jeg skal helst sulte ihjel virker det som, og være så tørst at jeg blir dehydrert, for Evelyn blir så irritert når jeg svelger😂 Jeg prøver svelge så lavt jeg kan, men det hjelper lite.

Akkurat nå sover hun og snart sover i 2 timer og trøtthet sitter fremdeles godt i, gudskjelov. Og å gå for lange turer er fremdeles smertefullt for bekkenet.

Vi har fått time til tidlig ultralyd på ahus den 17 april. 22 dager til vi får se den lille igjen ❤️ Kunne selvfølgelig ønske det ikke var så «lenge» til, jeg vil bare se at alt er bra. Alt er sikkert helt fint, det er jo normalt at symptomer kommer og går har jeg skjønt, men det minner meg bare så inderlig om da jeg hadde MA, og symptomene mine sakte, men sikkert avtok. Men jeg må prøve å ikke sammenligne min erfaring med dette svangerskapet, for det er jo to forskjellige historier. Min graviditet er ikke Evelyn sin graviditet ❤️ Og vi er snart inne i uke 11, det er ikke like vanlig å miste da som da jeg mistet. Og noen av symptomene hennes er jo byttet ut med andre symptomer, så det er sikkert ingenting å bekymre seg for. Jeg må slutte bli så redd av den minste ting, dette skal jo gå bra, og vi har begge god følelse ❤️

Nå når satte på «forhåndsvisning» av innlegget mitt før jeg skulle publisere det så leste jeg alt samlet og roen senket seg en del. Er jo veldig tydelig at Evelyn er gravid 😂 Hun har begynt å gråte av filmer også. I går gråt hun av «Dumbo». Det ligner ikke Evelyn! Og er det noe ekkelt på tv så må hun se bort eller gjemme ansiktet i hendene så hun ikke ser noe.

Overskriften på dette innlegget er «mellomnavnet mitt er overtenker «, men jeg ønsker adde noe i navnet etter å ha skrevet dette innlegget. «Mellomnavnet mitt er overtenker, men dette går bra»❤️

9+5 i dag ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.