Kategorier
Følelser håp Ivf

Manifistere graviditet

Denne prosessen er så nervepirrende! Jeg ser for meg at lille lykketrollet vårt har festet seg. Jeg prøver å manifestere at det går bra!

Det er en misforståelse at manifestering er magi eller overnaturlig. Manifestering er faktisk en kombinasjon av positive tanker, tro, følelser og handlinger for å få ønsket resultat. — Rachel Wilmann

Jeg tenker at det ikke skader å prøve. Når man har så lyst til å lykkes prøver man fader meg alt!

Symptomtoget

I dag er Evelyn litt støl i magen. Og jeg vet at det er er graviditetstegn. Evelyn er også veldig trøtt, tisser mye og har mensmurringer, noe som også er tegn på graviditet. Men hun går på progesteronstøtte (Progesteron bedrer forholdene i livmoren slik at det befruktede egget lettere fester seg). Men med progesteronstøtte er det også bivirkninger som kan ligne tegn på graviditet. Det er det som er så irriterende! Vi vet ikke om det er tegn på graviditet eller ei, for det er så og si umulig å kjenne forskjell. Men hun er gravid! Manifestere, manifestere, manifestere…!

Ovitrielle gir falsk positiv

Lurer på hvor lenge vi klarer vente med testingen. Det beste er å vente til testdsto, men det er så vanvittig langt frem i tid at jeg får hetta. Evelyn skal egentlig ha mensen mandag 12 februar (det får hun selvfølgelig ikke), og vi har testdato 20 februar (!!). Det er over en uke etter IKM! Så lenge klarer vi ikke vente. Men det er i alle fall ikke vits å teste enda, for Evelyn satte ovitrielle 29 januar, og tester vi nå vil det uansett slå ut positivt, for ovitrielle inneholder hcg (som er samme hormoner som graviditetshormonet), og denne kan sitte i 10 dager etter sprøyta er satt, så for å slippe falsk positiv er det greit å vente. Jeg vet mange også «tester ut ovitrielle». Det vil si at de tar en test hver dag etter innsett og ser at positiv test gradvis forsvinner, og når testen er blendahvit vet man at ovitrielle er ute av kroppen. Dermed vet man at hvis man får positiv test er det graviditet og ikke ovitrielle.

Kryss fingrene for oss! Dette skal gå veien! ❤️

2 svar til “Manifistere graviditet”

Så hyggelig at du tenker på oss ❤️ Har vært stille en stund nå, men lagt ut nytt innlegg i dag 🥰

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.