Kategorier
Ukategorisert

Gender reveal!

Har vært litt stille her siden sist! Kjenner at det iblant er lite motiverende å skrive uten noen form for respons. Men her er jeg, og klar for et nytt innlegg!

Mye har skjedd siden sist! Vi har vært på ultralyd, fått vite kjønn, har kjøpt inn møbler til barnerommet, robbet barnas hus på strømmen + andre klesbutikker for barn. Men størst av alt har vi kjent liv! Ikke bare litt liv, men skikkelig liv! Vi begynte nesten bli litt bekymret fordi vi fremdeles ikke hadde kjent noe liv enda vi har innenfor «normalen» for når man kan kjenne liv. Jeg skrev dette innlegget på babyforum da vi la oss den kvelden.

Så sa Evelyn at det var ekstra hardt på magen hennes, så jeg bestemte meg for å legge hodet inntil og ikke bare en hånd. Da tok det søren meg ikke lang tid før jeg kjente at babyen sparket! Ikke bare en gang, men mange ganger! Gang på gang! Først stolte jeg ikke på hva jeg kjente og tenkte det var innbilning. Hver gang jeg kjente noe spurte jeg Evelyn om hun kjente noe, noe hun ikke gjorde. men plutselig sparket babyen så hardt at Evelyn sa «DET kjente jeg!» Det var et veldig spesielt øyeblikk vi delte da.. Å ligge med hodet mot magen å kjenne sparkene sammen ❤️ Jeg lå der å gråt gledestårer mens jeg nøt hver eneste lille dunk fra lille babyen vår. Magisk opplevelse ❤️ Så det gikk rett og slett fra ingen bevegelse til full party inni der, for det har bare fortsatt siden da. Jeg har synes at det har vært så sårt at jeg ikke klarte bli gravid, for jeg gledet meg til å gå gravid, kjenne første bevegelse osv, men når jeg oppdaget første bevegelse sammen med kona mi var det utrolig rørende ❤️

Det har lenge gått veldig bra med sorgen over å ikke ha lykkes med å bli gravid og måtte gi stafettpinnen videre, men for noen dager siden fikk jeg en liten knekk, og tenkte skrive om det i et annen innlegg senere.

Under hele dette innlegget har jeg vært veldig påpasselig over å skrive baby og ikke han eller hun, for det er jo litt gøy å legge ut bilde her om hva vi får og ikke avsløre det med å skrive «han» eller «hun» og så var det gjort liksom. Men nå er tiden inne for å dele hva vi får! Lexie måtte selvfølgelig være med på bildet, hun er jo en så stor del av livet vårt, og hun kommer til å bli verdens beste storesøster ❤️

Trommevirvel

🥁🥁🥁🥁🥁🥁

🥁🥁🥁🥁🥁

🥁🥁🥁🥁

🥁🥁🥁

🥁🥁

🥁

Vi får ei jente!

Nå er vi over halvveis i svangerskapet! Tenk på det! Det er helt sykt! ❤️

Evelyn sliter forferdelig mye med bekkenet, og får vondt av ingenting, så her gjelder det mest mulig hvile for hun og noen små turer med Lexie hvis bekkenet tillater det, også tar jeg de lengre turene. Hun sover også mye. Krever mye energi å skape et lite barn ❤️ Jeg er så takknemlig for at Evelyn gjør dette for oss! Går gjennom så mye vondter for at vi skal få barnet vi har ventet så lenge på ❤️

20+3 i dag ❤️Ikke «lenge» til vi for møte frøkna vår! ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.