Kategorier
Følelser håp Ivf

Lykketrollet

Nå ligger Evelyn fredfullt å sover med lille lykketrollet i magen. Tenk på det, hun er offisielt en ruger, for første gang i historien. De gangene jeg har satt inn har Evelyn funnet på et navn til huleboeren jeg har hatt i magen. Det har vært lille trille, påskeegget» og det siste navnet husker jeg ikke nå. Var det diamanten tro? Det er en litt koselig greie synes vi. Og nå som det er Evelyn sin tur bestemte jeg navn. Jeg var innom litt av hvert, men tenkte litt på lykketrollet. Men jeg var frem og tilbake før vi møtte en venninne av oss som var så glad for å høre at det ble innsett. Så sa hun Ååh, for en lykke!». Det var på en måte en bekreftelse på at lykketrollet var riktig. Lykketrollet vårt ❤️ Nå håper jeg lille lykketrollet klamrer seg fast for harde livet og blir der i ca 9 måneder!

Jeg synes togturene til klinikken er ganske så koselig. Kan også være fordi jeg elsker å kjøre tog. Jeg synes det er så koselig! Vi snakker, hører på podcast sammen, leser, spiller kort med mer.

Vi var veldig spente på antall egg som ble til blastocyst. Var syv egg vi fikk beskjed om at Evelyn fikk ut, men det viste seg at det ene var et eggeskall. Så av seks egg ble to til blastocyst, så vi har ett på frys. Men det håper vi selvfølgelig at vi slipper å bruke. De la veldig vekt på at de to var av topp kvalitet! «Det beste vi ønsker». Så nå håper jeg Lykketrollet vårt klamrer seg fast med nebb og klør!

Med kjærlighet kommer du langt ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.