Kategorier
graviditet Tanker Ukategorisert

Søvn, sult og sympatigravid

Oi, allerede en uke siden sist jeg skrev et innlegg! Her går det bare bra, med alle sammen. Formen til Evelyn er litt av og på, men det skal lite til hun får vondt i bekkenet. Vi vasket leiligheten før påske, og det var nok til at Evelyn fikk vondt i bekkenet igjen. Så det skal fremdeles ikke mye til før smertene kommer. Kvalmen er litt av og på, men de siste par dagene har det vært litt verre igjen. Hun blir ofte kvalm hvis hun står opp for fort blant annet, og her om dagen sa hun:

«Jeg kan gå med Lexie, kanskje jeg kaster opp av det».

Så kvalmen har ikke gitt seg helt, men den er betydelig bedre enn for noen uker siden. Det er lett å bli skremt av symptomer som letter litt, men det er helt normalt fordi morkaka begynner å ta over for plommesekken. Evelyn er fremdeles ganske trøtt. Hun sover fremdeles og klokken er snart 13:30 og for et par netter siden sov hun i 13-14 timer og var fremdeles trøtt da hun våknet. Koster mye krefter å lage et barn ❤️

I går natt fikk ikke Evelyn sove fordi hun var sulten, så atter en gang våknet jeg til en snap på morgenen 😅❤️

Jeg synes magen til Evelyn har vokst litt, men det er jo ikke babymage, for den lille er jo på størrelse med et jordbær. Men jeg synes likevel magen har endret litt form. Jeg gleder meg vanvittig mye til hun begynner å få ordentlig gravidmage! Og til jeg kan kjenne at han/hun sparker! ❤️ Vi har en følelse på at det er jente, så blir sykt spennende å se. Vi får nok ikke vite noe sikkert den 17 april når vi skal på OTUL (ordinær tidlig ultralyd), for det er ofte for tidlig til at man kan være 100% sikker, men dersom legen er skikkelig snill så sier kanskje hen hva det ser ut som. For jeg har googlet mye på dette, og det står flere steder at man kan se kjønn så tidlig som i uke 12-13 slik som denne artikkelen. Og når vi har time er vi 12+6, så med andre ord en dag før vi går inn i uke 14. 12+6 betyr at vi har fullført 12 uker og 6 dager inn i den 13 uka. Så med tanke på at det er like før vi går inn i uke 14 så er det kanskje mulig at legen tør si hva det ser ut som? Men det er mange leger som ikke sier noe fordi det kan være feil. Blir uansett spennende!

Jeg synes det er helt vilt at vi allerede er 10+5! Over 1/4 av graviditet er gjennomført! Jeg er så ubeskrivelig glad over at vi endelig skal få barn, og nå er målstreken så ufattelig nærme med tanke på hvor langt unna vi har vært gjennom alle disse årene❤️ Fy fader for en lang reise vi har hatt! Jeg tenkte lage et eget innlegg om det en dag, for det er jo en ganske lang reise.

Jeg var så heldig å få påskeegg av fineste kona mi på påskeaften. Jeg ble så glad! Hun sa jeg fortjente det fordi jeg gjør alt, og det er så koselig å bli satt pris på ❤️ Visste du at partner kan få graviditetssymptomer? Det er helt sant! Det heter couvade-syndromet. Jeg har for eksempel alltid slitt med å sovne, men etter Evelyn ble gravid sovner jeg som regel fort! Jeg bruker aldri ha ømme pupper før og under mensen, men nå er de så ømme! Jeg opplever også å være kvalm fra tid til annen, helt ut av det blå. Men jeg spiser ikke mer slik som Evelyn gjør, men det sukkersuget hun hadde før hun ble gravid har hun gitt til meg, det er jeg helt sikker på. Jeg spiser for to, men med godteri! Er jo plutselig ingen stoppknapp her 😂 Så jeg må ta meg sammen! Men kan love deg at jeg har kost meg skikkelig med påskeegget mitt! 😂😎

Alt av favorittgodteriet mitt 😍
Dette står om partner i uke 11.

Tenk at lille lykketrollet kan suge på tommelen sin nå! ❤️

10+5 i dag ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.