Kategorier
graviditet Tanker

En uke til tidlig ultralyd

I dag er det en uke til tidig ultralyd! Shit, vi er så spente! Vi gleder oss til å se det lille lykketrollet vårt, eventuelt lykketrollene, men det er nok kun ett altså 🥰

Evelyn stod opp midt på natta i natt fordi hun var akutt sulten. våknet til denne snappen i dag tidlig 😅

Lille lykketrollet vårt herjer en del med Evelyn. Innimellom gir lykketrollet fra seg få symptomer, men andre dager er det verre. I går var Evelyn med meg på en kort tur rundt skolen. Hun tok helt plutselig av den siste bæsjeposen som hang på båndet fordi hun ble helt akutt kvalm. Kastet litt opp og så gikk vi videre 😂 Stakkar! Kvalmen og oppkast begynte tidlig, håper ikke det varer gjennom hele svangerskapet. Men samtidig er vi glad for symptomer, for man ønsker jo symptomer, da er det liksom en bekreftelse på at alt er fint. Vet jo at det ikke trenger være tilfellet, men vi tenker det. Er så ekkelt de gangene Evelyn ikke har så mange symptomer, men så kommer blir de skylt over henne helt plutselig! For eksempel i dag sov hun til klokken rundt 13:30, var våken til kanskje 16, så sovnet hun igjen, og sover fremdeles ❤️ Tar på å lage et menneske ❤️

7+1 i dag ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.