Kategorier
diverse graviditet

HCG og morgenkvalme

På onsdag da vi var hos legen tok Evelyn blodprøve for måle HCG i kroppen. Jeg synes det er så spennende å se disse tallene, og ikke minst økningen. Vi fikk nesten hakeslepp da vi så de høye tallene. 27000. Det var så høyt at Evelyn spurte legekontoret «mener du 2700?»

På fredag tok hun ny blodprøve, og denne var på svimlende 48000! HCG skal dobles hver andre dag, men etter det har bikket 1000 i hcg skal det dobles hver tredje dag. Så dette er jo sinnsykt bra tall! Til og med noen på forumet som lurte på om det kanskje var tvillinger!

Tenk om det faktisk er to små i magen til Evelyn? Det hadde vært sykt! Men heller to enn ingen ❤️ Sjansen er jo til stede for flerlinger når man gjennomfører IVF. Er sikkert bare en da, resultatet er høyere enn gjennomsnittet, men det er «innenfor».

Bortsett fra det er det lite nytt. Evelyn sliter veldig med å få i seg nok mat. Hun sliter en del med morgenkvalme og er uggen stort sett ellers på dagen også. I dag tidlig da hun skulle ordne seg frokost, kom hun ut fra kjøkkenet mens hun brakk seg og løp på do. Hun brakk seg bare av å åpne kjøleskapet, og av å åpne nugatti boksen 😂 Så jeg stod opp å ordnet frokost til hun. Hun kan like en matrett en dag, men brekke seg av det dagen etter. Og det viktigste nå er at Evelyn spiser, i stedet for å fokusere på at det hun spiser må være så sunt, men vi prøver få inn fiskemiddag 2-3 dager i uka. Hun blir også uggen av å bøye seg fremover eller andre måter som gir press på magen. Og hun sover mye! Hun er sykmeldt på grunn av bekkenløsning, og det tror jeg er veldig bra, for hun hadde aldri i livet fungert på jobb nå.

6+2 i dag ❤️

13 dager til tidlig ultralyd ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.