Kategorier
graviditet Tanker

Gruet oss for ingen grunn

Jeg har nevnt tidligere i bloggen min at vi var litt skeptiske til å dele at vi prøver få barn til familien min. Den eldre generasjonen mener ofte at det skal være mann og kvinne og at det skal gjøres på den «riktige» måten. Jeg husker da vi holdt bryllupstalen til hverandre i fjor. Evelyn sa hun nektet å ikke si hva hun ville i talen til meg, så vi ble enige om å bare slippe nyheten løs om at vi prøvde få barn. Jeg gruet meg nesten mer til å nevne IVF reisen vår enn å holde selve talen til kona mi. Men nyheten kom ut, og det var deilig å røpe det på en sånn dag når alle var samlet fremfor å ta det med en og en.

Etter innsett 5 februar ble Evelyn gravid, og siden det var ute at vi prøvde bestemte vi oss for å dele den nyheten også. Det skal gå denne gangen, vi har skikkelig god følelse og har hatt det fra starten. Både farmor og bestemor ble glade! Farmor sa hun kom til å bli glad i ungen, men at hun ikke kom til å strikke noe, for det klarte hun ikke 😅 Men hun kunne kjøpe klær til ungen da ❤️ Og bestemor har allerede kjøpt bodyer til oldebarnet sitt og hun har sagt hun gleder seg ❤️

Så vi har gått rundt å gruet oss for ingen grunn vi da! Og når søsteren min fikk sitt siste barn sa de «nå blir det ikke fler barn» mens jeg satt der, og det har vært litt trist å bli ekskludert. Bare fordi vi er to jenter så betyr det ikke at vi ikke kan få barn. Men jeg skjønner jo nå at de ikke tenkte så langt og ikke mente noe vondt med det. Og denne kommentaren om at om man ikke kan få barn naturlig skal man ikke ha barn, er for lengst glemt. Tror det er lett å si sånn og ikke tenke seg om, for nå som vi har delt nyheten ble jo begge veldig glade!Vi har ikke gått «hele runden» enda, mangler fremdeles si det til noen, men det kommer.

Evelyn er «skikkelig gravid». Klarte nesten ikke få i seg noe mat i går uten å brekke seg. Hun klarte ikke engang spise frokost, for å åpne kjøleskapet er nok til at hun brekker seg. Hun har fryktelig halsbrann og sure oppstøt også, og sov svært lite natt til i går på grunn av det. Synes skikkelig synd på hun. Og Evelyn som ikke engang ville gå gravid, men gjør det for oss. Men nå som hun er gravid synes hun det er litt koselig at hun er gravid også.

Jeg går de fleste turene med Lexie. Evelyn går bare korte turer fordi hun er så dårlig. Men i går sa hun at hun kunne gå i butikken fordi jeg er så flink med Lexie. Jeg sa «er du sikker på det? Tenk om du brekker deg eller kaster opp i butikken? Jeg kan gå jeg» Men nei, hun ville gå for meg. Før hun gikk prøvde vi finne ut av en alternativ middag om hun ikke ville ha wok med kylling. Så nevnte hun en matrett, og måtte løpe ut døra fordi hun brakk seg. For å si det sånn, så kledde jeg meg på meg jakke og sko og gikk i butikken 😂 Det skal ingenting til før hun brekker seg stakkar.

I dag har jeg vært på langtur med Lexie sammen med ei venninne og hennes hunder. Evelyn ble hjemme og prøvde gjøre litt husarbeid. Det lille hun gjorde var nok til at hun ble forferdelig trøtt og bekkenet begynte verke pga bekkenløsningen. Er jaggu ikke mye som skal til før plagene blir forverret. Stakkar kona mi ❤️

Tenk at lille beveger seg i magen til Evelyn allerede
Lille bringebæra vår ❤️

Vi bruker mange apper, men dette er fra appen preggers. Tenk at lille lykketrollet vårt allerede beveger seg mye! Jeg lurer sånn på hvordan det er for den lille i magen. Merker den når Evelyn går? Når hun hikker osv? Vi gleder oss til å endelig se lille underet på TUL om 5 dager ❤️

Preglife sin app

7+3 i dag ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.