Kategorier
diverse Følelser håp Ivf Tanker

Positiv test i drømmen min

I dag er det akkurat en uke siden jeg satte inn, og for observante lesere fikk jeg mensen etter å ha ruget 1 uke på forrige ferskforsøk. Så jeg føler nesten denne dagen er en milepæl, selv om det ikke nødvendigvis har noe å si. Våknet med korsryggsmerter slik jeg gjorde på forrige ferskforsøk da jeg begynte å blø. Så at jeg våknet med smerter i korsrygg på akkurat samme dag som sist kjente jeg skremte meg litt.

Jeg drømte i natt at jeg fikk positiv test! Det var så fantastisk! Jeg har faktisk ikke testet en eneste gang dette forsøket, og det er egentlig ganske deilig for psyken. Men den drømmen i natt gjorde meg jo litt nysgjerrig. Bare synd jeg våknet til korsryggsmerter. Men ingen blod å se enda, så jeg er positiv.

I går var første gang jeg kjente på trettheten. Jeg var trøtt! Sovnet på sofaen i flere timer! I tillegg hadde jeg hodepine, noe jeg heller ikke har hatt tidligere. Så man får jo håp. Men det kan jo skyldes lutinus, men jeg velger å heller tro at det skyldes noe annet. Koster jo kroppen mye krefter å lage et lite menneske 😉

Har du noen gang drømt om positiv test også har det vist seg at du er gravid?

8 svar til “Positiv test i drømmen min”

Jeg drømmer så sykt mye om hva som helst mens jeg ruger, så våkner jeg så sliten 😅 også tenker jeg så kjedelig liv har jeg i forhold til det jeg drømmer 🤣tror at det påvirkning av hormoner, men moro da hvordan det virker på hjernen liksom🤔😃

Haha, du får prøve å realisere det du drømmer om, med mindre du drømmer at du er en enhjørning som kan fly eller noe 😅 å kle deg ut som en og hoppe fra taket er jo mulig, men tror ikke det ender så bra 😂 Ja, det er ganske moro å tenke på hva hormoner kan gjøre med drømmer! Eller med kroppen generelt!

Ruger du nå?

Svar

Nei, det var negativt fersk forsøk for meg for noen uker siden. Tok behandlingen også på Porsgrunn. Venter på fryseforsøk i mai🤩 men det som er rart at jeg drømmer fortsatt om myeee spennende 😀 sikkert det tar litt lid til kroppen blir hormonerfri 😅

Så spennende, masse lykke til i mai! 😍 Er du også fornøyd med Porsgrunn? 🥰 OI, så spennende! Det er sikkert pga at det sitter litt igjen ja! 😅

Svar

Tusen takk❤️ i like måte- masse masse lykke til🥰🤗 ja, jeg er veldig fornøyd med Porsgrunn. Kjempeflinke folk som jobber der. Det var forsøk nr 2. Det første forsøket tok vi på Riksen for 4 år siden, det var veldig dårlig erfaring med behandlingen som var utført der. Hadde masse problemer både med helse og mentalt, så Riksen aldri igjen🙈

Tusen takk ❤️ Dette forsøket ser det ikke ut til å gå riktig veien, så da blir det heller fokus på bryllup ❤️ Så får vi se hva som skjer med det siste forsøket mitt til høsten 😊 Ja, ikke sant? Jeg liker ekstra godt Randi og Inger Lise 🤭🥰 Har du fler egg igjen på forsøk nummer 2? Så leit å høre at du hadde en så dårlig erfaring på Riksen. Jeg har hørt fler si det samme. Det er jo litt begrenset hva man får til offentlig, men jeg synes Porsgrunn gjør en super jobb! ❤️

Oh, så trist å høre 💔 men ikke gi opp💪 den viktigste skaffes alltid på den tøffeste måten ❤️
Ja, helt enig angående Porsgrunn 😊
Vi fikk jo 8 egg, alle ble befrukta, men kun 2 som dyrka seg til blasto. Så det var et negativt ferskt forsøk i februar. Og vi har en embryo på frys som skal innsettes forhåpentligvis i mai🥰

Jeg har hørt at det er litt større suksessrate på fryseforsøk, så da krysser jeg fingrene for deg for neste innsett ❤️

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.