Jeg har fått spørsmål fra en veldig dyktig dame ved navn Katinka Thors om jeg ønsker blogge for hennes nyoppstartede nettside vilbligravid, noe jeg rett og slett føler meg beæret over å bli spurt om. Katinka er nesten en mentor for meg, og hvis jeg lurer på noe så er det alltid hun jeg spør. Hun har virkelig gått i dybden på fertilitet og kan så mye om alt føler jeg. Hun har tidligere vært i mine sko om å ønske barn. Den eneste forskjellen er at hun er enslig og ikke funnet mr right mens jeg er sammen med en jente.

Da hun var ufrivillig barnløs så savnet hun ett nettsted der hun kunne lære litt om fertilitet. Dette har hun nå tatt tak i egne hender og har laget nettsiden vilbligravid. Hun har i flere år før dette vært til hjelp for kvinner i samme situasjon som hun selv var i for en del år siden.

Jeg takket selvfølgelig ja til å blogge for hennes nettside da hun spurte meg. Min nye bloggadresse vil derfor bli: http://veientilbabylykke.vilbligravid.no/. Denne siden kommer til å være åpen en liten stund til, så ikke fortvil!

Du vil kanskje også like...

1 kommentar

  1. Tusen takk for veldig hyggelige ord. Jeg vil strekke meg langt for at du skal trives her på vilbligravid sin bloggportal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.