Kategorier
Uncategorized

Maksimal fertil og nytt forsøk!

Som jeg skrev i forrige innlegg var det flystreik, så vi tok båten over til Danmark. Stork Klinikk har hele veien sagt jeg skal ta eggløsningstester morgen og kveld, og det gjorde jeg. Jeg husker jeg tok en kl 9 på morningen som ikke viste maksimal fertilitet, men noe fikk meg til å ville ta en ny test kl 13 samme dag. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg tok da en ny test. Maksimal fertil! Da fly ikke var aktuelt for oss så ble det Danskebåten, og jeg kjente jeg var glad for at jeg tok en eggløsningstest ekstra, for hadde jeg ventet til kvelden med ny test, og allerede vært maksimal fertil siden formiddagen samme dag så kunne det fort vært for sent med inseminering. Da kunne vi ikke ha tatt båten før dagen etter, og ikke vært fremme før morningen etter der igjen. Altså nesten to døgn etter maksimal fertil.. Da hadde det nok vært for sent for ett forsøk.

Vi hadde time hos Stork klinikk den 2 mai, kl 11:30. Vi kom i land rundt 8, så vi hadde noen timer på oss i København før timen. Vi leide elektrisk sparkesykkel for å komme oss rundt i København. Vi var veldig rolige.. Vi kjente ikke på noen nervøsitet eller noe som helst!

Da vi kom inn på klinikken ble vi som vanlig møtt med varme. Hanne skrev på ny i dagboken, og denne gangen skrev hun at hun håpet dette var siste gang vi kom til Stork før søskenforsøk. Vi hadde på forhånd spurt etter samme dame som inseminerte meg sist, så gleden var stor da det var hun som hentet oss. Hadde det vært en helt normal gynekologisk undersøkelse så hadde det ikke spilt noen rolle om det var forskjellige personer, men når man skal gjøre noe så stort som å prøve å få barn og ligger der sårbar og «naken» så er det godt å ha noen man «kjenner», og som også «kjenner» oss. Blir en liten trygghet i det også. Inseminasjonen var fort gjennomført, men denne gangen «følte» jeg ikke så mye verken fysisk og psykisk. Hadde ikke disse typiske menstruasjonssmertene slik som sist, og ikke følte vi noe spesielt psykisk heller. Vi tok det helt med ro, og det var nesten litt skremmende at vi ikke reagerte slik som sist. Vi lå der en times tid, deretter dro vi videre. Det var fremdeles noen timer til båten gikk så vi spiste litt mat og slappet av. Vi dro også innom en butikk å kjøpte ananas juice. Det skal visstnok være ett kjærringråd å spise ananas etter inseminasjon, og det skal hjelpe på implantasjon av embryo. Om det stemmer vet jeg ikke, men det skader ikke å prøve. Ananas juice var i alle fall det nærmeste jeg kom på båten.

Ett svar til “Maksimal fertil og nytt forsøk!”

Ja, dersom man gjør det til vane å teste etter eggløsning rundt 13-14-tiden, så vil man stort sett klare å fange opp første positive da. Det er kun noen få ganger jeg har hørt om at første positive først har kommet litt seinere enn det. Selv opplevde jeg at jeg fikk første positive senere enn 13-14 en gang. Da var den positiv klokka 17, og ut fra streken i 13-14-tiden, så skjønte jeg at den ville bli positiv i løpet av ettermiddagen, så da jeg testet klokka 17 var jeg allerede på toget på vei til Oslo for å ta fly tidlig morgenen etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.