Kategorier
graviditet Tanker

Et bankende hjerte ❤️

I dag så vi vårt lille mirakel! Det var så stort og rørende, og hjertet banket som bare det ❤️ Alt så normalt ut! Lille mirakelet vårt er 1,62 cm nå ❤️ Vi var veldig nervøse i forkant siden vår eneste erfaring med TUL er MA, men samtidig var vi rimelig sikre på at dette kom til å gå bra. Har hatt god følelse hele veien, men det var likevel veldig stort å se et bankende hjerte og vårt lille lykketroll! Det er helt sykt å tenke på at en liten skapning på 1,62 cm med et perfekt hjerte skal bli vårt lille barn om noen måneder!

Sjansen for å miste synker drastisk etter man har sett er bankende hjerte, og det er veldig beroligende ❤️

95,1% at det går bra nå – 8+1

Jeg fikk filmet et lite snutt av TUL i dag. Måtte ha et lite klipp av det bankende hjertet ❤️ Se her da 🥹 Den runde «kula» ved siden av embryoet er plommesekken, og den bittelille snora under er navlestrengen. Det er så fascinerende og fint å se alt sammen og at alt er helt perfekt ❤️

Etter kontrollen gikk vi på barnas hus å kjøpte en del plagg til lille i magen. Kjøpte tre sett i ull og en ull bukse. Var så stas å kjøpe inn litt til nurket i magen ❤️ Vi kjøpte i nøytrale farger, siden vi ikke vet kjønn før om et par måneder ❤️ Dette her er så sykt, tenk at vi skal feire jula som en familie på 4 for første gang i år ❤️

Evelyn sov 3 timer da vi kom hjem, hun blir helt utslitt av ingenting. Og hun spøy utenfor togstasjonen stakkar. Heldigvis hadde vi en bæsjepose i veska sånn at hun kunne spy i den. Jeg er så takknemlig for at Evelyn går gjennom dette for oss ❤️

8+1 i dag

20,1% fullført, over en femtedel av graviditeten er ferdig ❤️

2 svar til “Et bankende hjerte ❤️”

Det er så spennende å følge innleggene dine. Er så glad på deres vegne🥰 Jeg og min kone har akkurat begynt vår ivf reise i Porsgrunn. Forsøk nr 1, jeg ruger og venter på gode nyheter på test om 6 dager 🙈🤞

Tusen takk! 😍🥰 Så spennende 😍 skal krysse alt jeg har for dere! ❤️🤞🏼 Porsgrunn er veldig dyktige, så dere er i trygge hender ❤️

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.