Kategorier
graviditet Tanker

En dag igjen ❤️

Her går det unna i rekordfart! Allerede 8+0! 8 uker fullført og begynner på uke 9 i dag! Om en uke er det ikke lenger noe embryo, men et foster! Tenk på det!

Det skjer så mye med den lille i magen på kort tid. Den utvikler seg i rekordfart! Ikke rart noen merker mye til graviditeten når det er så mye som skjer på kort tid. Tenk så mye som skal på plass!

Evelyn er fremdeles veldig gravid. I går skulle vi se på et program som heter «Null stjerner» som går på tv Norge. Linn Skåber og Ine Jansen reiser rundt i verden å oppsøker de verste hotellene osv. I går skulle vi se nyeste episode der de var i Filippinene. Vel, det varte ikke lenge. De filmet mat som ble solgt på gaten og der var vi ferdig med å se gitt. Evelyn ble så kvalm at det endte opp med at hun spøy i bøtter og spann 😂 Jeg er kjøleskapsansvarlig her i heimen, for Evelyn brekker seg bare hun åpner kjøleskapet.

I morgen skal vi endelig på tidlig ultralyd! Føles som en evighet med venting! Men endelig er snart dagen her! Vi er så spente! Vår eneste erfaring med tidlig ultralyd er fra da jeg var gravid og det viste seg at det var en MA, så det sitter litt i, men samtidig er vi 100% sikker på at det ikke skjer denne gangen. Evelyn har så mange symptomer, mens jeg sakte merket at mine ble færre og svakere. Hun sliter fremdeles med bekkenløsning, og hun sover mye! Hun kan stå opp, spise og så sovne rett etterpå fordi hun er trett. Og jeg har blitt veldig vant med at etter et nys etterfølges det av «aaaaau» fordi hun får ligamentsmerter av å nyse 😂 Jeg er fremdeles den som går de lange turene med Lexie. I dag tidlig var første dagen på gud vet hvor lenge at jeg slapp gå morgentur. Hun gikk bare på tur i 5-10 minutter, men likevel deilig å få slippe stresse med å gå morgentur. Litt luksus må jeg få i blant også 😂

8+0 i dag ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.