Kategorier
Uncategorized

Ventetid og sunne matvaner

Å vente er noe av det kjedeligste jeg vet.. Og det er også noe av det vanskeligste jeg vet når det kommer til denne type venting. Helst vil jeg bare skru på en bryter, og vips så er jeg på testdag.. Jeg vet jo at det ikke er vanlig å kjenne symptomer såpass tidlig, men jeg merker at jeg hele tiden leter etter tegn. I går ble jeg faktisk litt skremt, for det stakk nederst i magen når jeg nøys i hele går. Var akkurat samme sted og samme type stikking som ligamentsmerter som var det første symptomet jeg kjente da jeg var gravid sist gang. Det tar jo en stund for egget før det fester seg, så det skal godt gjøres å få symptomer allerede dersom jeg er gravid.. Håper ikke kroppen lurer meg! Men samtidig må jeg ta det med en klype salt, for egget kan umulig ha festet seg allerede?

Jeg forsøker ha fokus på et godt og variert kosthold nå mens jeg venter på testdag. I går lagde jeg kylling burito, og jeg tenkte dele oppskriften med dere. Oppskriften er beregnet for 4 burritos.

Dette trenger du:

  • 4 store fullkorns tortillalefser
  • 400 gram kyllingfilet
  • 1 løk
  • 1 paprika
  • 1 boks kidneybønner
  • 1 boks hakkede tomater
  • Hvitost
  • Lettrømme
  • Salat

Fremgangsmåte:

1: Skjær kyllingen i passende store biter og stek de i en stekepanne

2: Skjær paprika og rødløk i passende strimler

3: La det surre noen minutter sammen til løk og paprika har blitt myk

4: Tilsett en pose med tacokrydder og bland inn én boks med hakkede tomater. La dette småkoke i noen minutter

5: Tilsett kidneybønner og la det koke i noen minutter

6: Fordel fyllet i fire fullkornslefser. Velg om du ønsker ha salat ved siden av eller i burritosen. Jeg valgte ha det både inni og ved siden av.

7: Rull de sammen og snu de så skjøten er ned. Deretter strør du litt ost på toppen

Stek de midt i ovnen på 220 grader i 10-15 minutter

Bon Appétit

Hvis du har noen sunne og gode oppskrifter så tar jeg gjerne i mot dem!

4 svar til “Ventetid og sunne matvaner”

Hei Ragnhild! Jeg lurer litt på om jeg skal ta en tidlig test i morgen. Jeg vet det er dumt å teste for tidlig. Både pga at jeg kan bli unødvendig skuffet og fordi jeg kan oppleve en kjemisk graviditet, men jeg tror virkelig ikke jeg klarer vente så lenge ?? er på dag 8 i morgen.. Tusen takk, setter pris på litt heiing på veien ❤️

Skjønner veldig godt at det er vanskelig å vente med testinga! Er jo potensielt en livsendrendende strek man tester etter 😀 fikk kjempesvak positiv test 9 dager etter eggløsning med minsten her, så kan jo dukke opp rundt nå for dere 😮 håper, håper for dere <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.