Kategorier
Uncategorized

Alle gode ting er tre?

Da har vi kommet hjem fra Danmark. Ble inseminert kl 11:30 i går. Turen til Danmark gikk fint. Har vært så utrolig sliten i det siste. Og uansett hvor sliten jeg enn er så får jeg ikke sove. Ligger å vrir meg i senga i flere timer og får lite med søvn. Så jeg har vel mer eller mindre gått rundt som en zombie under hele turen.

På vei inn mot København

Vi stod opp tidlig for å spise frokost før vi satte snuta mot Stork. Viktig å være så opplagt som mulig før en behandling. At jeg var sliten kunne jeg ikke gjøre så mye med, men jeg kunne i alle fall gi kroppen min litt energi.

Frokost på båten før inseminasjon

Vi var tidlig ute på klinikken som «vanlig». Vi hadde på forhånd sagt at vi veldig gjerne ville at en jordmor som heter Malene skulle behandle meg, da det er hun som har behandlet meg de to foregående forsøkene. Er så trygt og godt å ha en å forholde oss til i en så sårbar situasjon. Vi møtte hun inne på klinikken og hun sa hun skulle gjøre det hun kunne for at hun kunne behandle meg. Gleden ble derfor stor da hun hentet oss inn. Tenk at så «lite» kan bety så mye i en sånn situasjon.

Vi snakket litt om hvordan det hadde gått siden sist, om aborten osv. Hun fortalte at abort desverre var veldig tabu. Kvinner er redd for å fortelle for tidlig at de er gravide i frykt for å miste, og når de da mister så tør de ikke fortelle noe. Jeg tror hun sa at 1 av 5 mister. Jeg har hatt min kvote synes jeg! Jeg spurte om det var vanlig å miste flere ganger. Da tok hun frem et skjema som beroliget meg litt. Jo eldre man er, jo større er jo sjansen for å miste. Jeg er enda ung, og skjemaet ga gode prognoser. Den blå linja er antall graviditeter og den oransje linja er hvor mange som fullfører en graviditet. Det er med andre ord ikke veldig stor sjanse for abort i min alder.

Inseminasjonen gikk kjempe fint, og vi lå å slappet av i en time, halvannen. Hanne sovnet til slutt, og jeg klarte ikke sove uansett hvor sliten jeg var, så da sov Hanne mens jeg tok noen bilder av behandlingsrommet og litt interiør. Litt ironisk at det er Hanne som sover etter min behandling, og ikke jeg. Haha!

Kommer ikke over hvor mange steder i verden folk kommer fra for å få behandling på klinikken. Helt vanvittig!

Denne prøveperioden har jeg virkelig gått all in. Har drukket grapefrukt juice helt siden jeg fikk menstruasjon. Grapefruktjuice skal sies å gi effekt på livmorsekretet, at det blir mer «spermvennlig» (det blir mer av det og det blir mer tyntflytende). Jeg har også drukket slimløsende hostesaft, det skal også hjelpe på å tynne ut eggløsningsslimet. I tillegg til det har jeg kjøpt fructus femina! Om noe av dette har noen virkning får vi vite om to ukers tid. Men det skader ikke å prøve! Jeg drakk grapeffukt juice forrige forsøk også, og da ble jeg jo gravid!

I dag har jeg kjøpt inn ananas og avocado. Det skal være gunstig etter en inseminasjon. Forrige prøveperiode spiste jeg en avocado hver dag helt til positivt test. Avocado inneholder mye at det sunne fettet som skal være bra for fertiliteten. Fett er ikke så farlig som alle skal ha det til, men det handler om å spise riktig type fett. Sunt fett er bra. Det er bra for oss alle, men spesielt bra for oss som ønsker oss to streker på testen. Raffinert og stekt mat f.eks er ikke sunt fett. Avocado inneholder masse sunt fett!

Ananas skal hjelpe til for inpmanatasjon av egget. Jeg stapper i meg ananas for den store gullmedaljen og lurer på hvor sår en tunge egentlig kan bli! Det beste er å kjøpe en hel ananas, og dele den opp selv. I tillegg kan du jo kjøpe ananasjuice, det gjør i alle fall jeg! Jeg spiser også hele kjernen Det skal vistnok være det aller beste!

Da er det bare å krysse fingra! De neste dagene skal jeg fokusere på å spise sunt og variert, og holde meg unna alt for mye usunn mat!

Kryss fingrene for oss ??☘️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.