Kategorier
Uncategorized

Gledesrus

17 mai kom og vi var verdens lykkeligste! Vi skulle bli foreldre! Vi fant en terminkalkulator på nett som viste at termin ville være 26 januar. Jeg ble fulgt opp hos legen og hcg økte som den skulle. Det var helt fantastisk å føle på alle symptomene jeg kjente. Ømme bryster var vanligvis ikke noe jeg satte pris pp, men nå som jeg var gravid elsket jeg virkelig å kjenne at de var ømme. Det ga meg på en måte en ro å ha symptomer. Vi hadde allerede startet å kjøpe litt babyklær. Det startet vi vel egentlig med for flere måneder siden. Vi hadde lest at det kunne være lurt å ha noen klær fremme som man stadig så, for å minne seg på at det ville ordne seg til slutt, hvis man fikk mange negative tester osv. Det aller første vi kjøpte var ett par Adidas sko i størrelse 20 som mini kunne bruke når han/hun hadde begynt å gå. Litt tidlig å kjøpe sko kanskje, men de skoene skrek etter oss!

Dagene gikk og det var helt fantastisk å vite at det var ett lite frø i magen min som daglig vokste. For hver uke som gikk hørte vi på babyverdens podcast uke for uke. Appen kan du finne her Uke for uke. Vi leste også om embryoet uke for uke også, og der var fascinerende å lese hvordan den lille i magen utviklet seg daglig og ukelig! Jeg tok tester i blant bare for å se at jeg fortsatt var gravid. Jeg hadde jo alle symptomene og alt sånn, så jeg visste jo at jeg var gravid, men for min egen trygghetsskyld så tok jeg test i blant, og den var jo selfølgelig positiv alle som en! Men det var fint å se at hcg økte også, med tanke på ukesindikatoren øker i antall uker ut i fra hvor høy hcg man har. 5+ er det høyeste indikatoren viser. Nå hadde den økt fra 1-2, til 5+ på disse ukene.

Stork Klinikk krever at man tar tidlig ultralyd rundt uke 6. Dette for å se at alt er i orden, at fosteret utvikler seg normalt osv. Vi gledet oss utrolig mye til tidlig ultralyd! Fra å følge med på utviklingen uke for uke i en app for nå snart kunne få se den lille i magen. Vårt lille knøtt som vokser inne i magen min! Dagen kom endelig. 5 juni! Endelig skulle vi få se deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.