Kategorier
Uncategorized

Hvem er vi?

Crop

Først av alt, hei og velkommen hit!

Jeg har lenge hatt lyst å skrive blogg om reisen vår, men alltid lagt det til side. Nå har endelig tiden kommet at jeg ønsker å la dere ta del i vår reise! Prosessen vår begynte i oktober i 2018, så noen innlegg vil være fra tidligere selv om de er skrevet nylig. Dette er for å kunne ta dere med på hele reisen!

Det er alltid fint å vite hvem man leser om, så derfor skal jeg fortelle litt om oss. Jeg kommer ikke til å skrive noe som kan røpe hvem vi er, da vi ønsker være anonym frem til vi har kommet i mål. Vi ønsker ikke at venner og familie skal få vite om dette via bloggen, men heller fra oss når vi faktisk er gravide. Litt mer personlig det enn å lese det her! Dessuten er det nok en del blanda følelser rundt det at vi skal ha barn for noen i familien. Du vet, gammeldags tankegang om at to av samme kjønn ikke burde få barn osv. Dette skal jeg jeg komme tilbake til i ett senere innlegg.

Hvem er vi?

Vi er to jenter på 35 og 31 år, som fant hverandre i 2014. Vi har brukt lang tid på å finne ut at vi ønsker å utvide den lille familien vår, noe som forsåvidt er veldig viktig å bruke ordentlig tid på. Vi har så mye kjærlighet å gi og vi begge føler at tiden er inne for å dele denne kjærligheten med ett lite barn. Vårt barn!

Det vil være jeg (som er 35) som skal gå gravid først, rett og slett fordi den biologiske klokken tikker. Vi startet prosessen for snart 1 år siden, og i denne bloggen skal jeg la dere få ett innblikk i vår reise. Det er sikkert fler der ute som har vært eller er i samme sko som oss, som kan se på denne bloggen som nyttig. Er fint å ikke føle at man er alene i denne prosessen.

For ordens skyld så kan vi kalle oss for fiktive navn så dere lettere holder orden på oss. La oss kalle meg for Ida og samboeren for Hanne. Det vil stort sett være meg, Ida som skriver på denne bloggen. Og det er også jeg som kommer til å gå gravid først. Hanne skal også gå gravid, men det blir først senere når vi skal ha søskenforsøk. Hun er tross alt yngst, så det var det rette valget for oss.

Er det noe du ønsker vi skal ta opp, så rop ut. Vi tar også gjerne i mot din erfaring om du har vært gjennom det samme. Dette vil stort sett handle om vår vei til babylykke, men vi hører gjerne fra dere på veien.

2 svar til “Hvem er vi?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.