Kategorier
graviditet Ivf

Hallo baby!❤️

I går var vi på tidlig ordinær ultralyd på sykehuset, og alt var akkurat som det skulle! Lille babyen var veldig aktiv! Det var så utrolig koselig og ikke minst gøy å se hvor mye den bevegde seg! Det er så rart å tenke på at Evelyn ikke kjenner noe, enda hvor mye bevegelse det er der inne! Legen fikk sjekket alt mulig, og nakkefold var helt perfekt. Tror hun sa noe om at hvis nakkefolden var større enn 3,8 kunne det være tegn på kromosomavvik, men den lille hadde så lite som 0,8! ❤️ Den lille var også veldig aktiv med fingre, og det sa hun også var et godt tegn! Fostre med kromosomavvik har ofte knyttede hender, men den lille bevegde fingre og tær masse! Så vi pustet lettet ut! Nyrer, hjertet og alt som kunne sjekkes var helt som det skulle være! 150 slag i minuttet slo hjertet og det var veldig bra. Og størrelsen på lille lykketrollet var som det skulle, så termindato den 26 oktober blir stående❤️ Legen var ganske sikker på kjønn, men kunne ikke si med 100% sikkerhet, så det velger vi holde for oss selv til vi vet med sikkerhet hva det er ❤️

Selv om den lille var veldig aktiv visste den også veldig godt hvordan man skal slappe av. Her ligger den å slapper av med beina oppetter «veggen» 😂

Nydeligste jeg har sett 😍

Nå som denne ultralyden er gjennomført og vi har fått sett at alt er helt perfekt er det lettere å begynne å nyte denne graviditeten mer, og ikke bekymre seg så mye. Jeg gleder meg til Evelyn begynner å kjenne bevegelse og at jeg etterhvert kan kjenne det også. Vi kommer nok til å dra på fler ultralydundersøkelser. Når vi har vært på den ordinære i slutten av mai så er vi graviditetsuke 19 eller 20, og etter det er det ikke fler obligatoriske, men vi kommer til å gå på noen til. Helt umulig å ikke se den lille igjen på 20 uker! Og dessuten ønsker vi ta 3D ultralyd etterhvert ❤️

I stad hentet vi frem alle sprøytene vi har hatt i denne IVF reisen, og fy fader det er mange! Det er helt villt hvor mange hormoner jeg har puttet i kroppen! Det har vært en beintøff prosess! Evelyn telte over sprøytene i stad, og 124 sprøyter har vi til sammen, og 113 av de har vært på meg 🤯

Jeg så gjennom mobilen min for en stund siden og fant et bilde jeg hadde delt med mine nærmeste. Dette er ikke engang alle sprøytene jeg brukte gjennom forsøkene. Jeg husker det var så ufattelig sårt å gå gjennom forsøk på forsøk uten noen gevinst i enden. Ble jo bare mislykket forsøk uansett hvilke medisiner jeg brukte. Det var så vondt!

Så det var ekstra stas i stad å ta frem alle sprøytene og dandere de til et fint hjerte og endelig ha et ultralydbilde i midten! Endelig kunne vi gjøre det! Etter det tok vi med alle sprøytene og leverte de til apoteket. Nå er denne IVF reisen over, og vi skal nyte denne graviditeten før vi møter vårt lille lykketroll i oktober ❤️

Evelyn er fremdeles trøtt, og sover noen timer midt på dagen. Bekkenløsningen er som før, men noe som har dukket litt opp igjen, utrolig nok er kvalme. Ikke kastet opp noe, men brekker seg av mye. I stad brakk hun seg av brusen sin og i dag tidlig av å ha en liten pille på tunga 😂

Jeg fortsetter å være sympati gravid med Evelyn. Surrer så innmari mye! I går lurte Evelyn på hvor ostehøvelen var, og jeg trodde jeg hadde lagt den i skuffen etter jeg hadde vasket opp, men neida. Jeg hadde vasket den opp og lagt siden i oppvaskmaskinen 😂😂

13+0 i dag ❤️

Nå er den lille på størrelse med en fersken, eple eller sitron alt ettersom hvilken app jeg bruker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.