Kategorier
graviditet Tanker

Endelig 12+0!

Herregud, denne dagen har vi ventet lenge på! En stor milepæl er nådd og gleden er stor ❤️ Har telt ned hver dag siden jeg meldte meg inn i forumet jeg er på! Det føltes som en evighet da jeg begynte telle ned, og nå står vi her å har fullført 12 fullgåtte uker!

Nå er det ikke lenger 200 og noen dager til termin heller, nå er det på 100 tallet! 199 dager! Jeg tar meg med alle små gleder og holder fast ved dem, jeg tenker det er viktig! ❤️ Tenk at vi venter barn i slutten av oktober! Tenk hvor nær vi er målstreken, med tanke på hvor lang reise vi har hatt for å komme dit vi er nå! Ja, 199 dager er lenge, men 5,5 år som vi har prøvd å få barn er så mye lenger! 199 dager kommer til å gå så fort. Dagene går kanskje sakte for hver dag som går, men plutselig sitter vi her og Evelyn er høygravid og vi er stressa over det vi ikke er ferdig med. Fødebagen, barnevogn osv! «Plutselig» har vi er barn på to år og aner ikke hvor tiden ble av!

I dag er det under en uke til vi ser den lille igjen. Jeg er så spent! Og frykten for at noe er galt vil nok alltid ligge nederst i magen å gnage, men det kommer til å gå veldig bra! Er normalt å være bekymret, og jeg tenker at når ultralyd nærmer seg er det enda mer normalt å bekymre seg litt ekstra. At forsvarsmekanismen kicker inn å tenker det verste. Men dette går bra! ❤️ Jeg har bestemt at frykten ikke skal ta overhånd. Da blir jeg gæren. Jeg er jo en overtenker av en annen verden, så jeg må virkelig ikke la frykten ta overhånd her. Jeg vil nyte denne tiden så godt jeg kan uten at frykten skal ødelegge. Og jeg er så sikker på at dette kommer til å gå fantastisk bra! ❤️ Så får frykten stå i døråpningen å prøve trenge inn innimellom, men jeg skal bare knipse den vekk med langfingeren og lukker døra og koser meg videre!

Evelyn har sovet på dagtid i dag også. Jeg tenker det er fint at hun sover når hun har behov for det. Det er jo tross alt en viktig oppgave hun jobber med nå ❤️ Hun bekymrer seg for at hun ikke skal få få sove på natten om hun sover på dagen, men er hun trøtt så er det fordi kroppen trenger hvile. Det er sånn jeg tenker. Her er et bilde av oss rett før Evelyn sovnet. Det er så koselig å ligge sånn i sofaen å kose oss alle tre (eller alle fire da)❤️ Se bort i fra de flotte klærne mine 😂😂 Jeg koser meg, okey? 😂

Mens Evelyn sov lusket jeg meg ut på tur med Lexie og på vei hjem gikk jeg innom butikken å kjøpte blomster og andre ting jeg vet hun er glad i. Dette er en stor dag for oss, og jeg er så utrolig takknemlig for at Evelyn går gjennom dette for at vi skal få den familien vi har drømt om i så mange år ❤️ Så derfor ville jeg gi hun en liten oppmerksomhet. Den var ikke stor, men små gleder er viktig❤️ Jeg brukte arkene vi brukte da vi forsøkte lage hjemmelaget invitasjon til bryllupet vårt, stempelet vi brukte på konvoluttene i invitasjonen og klistremerke vi kjøpte til scrapboken vår etter bryllupet. Så satte jeg på bryllupssangen vår, og ga hun det jeg hadde kjøpt inn og ordnet. Jeg tenkte det var koselig å ha inn litt mimring etter bryllupet vårt også. Det var en fantastisk dag og en dag vi alltid vil huske❤️ På tre år har vi kjøpt leilighet, giftet oss og nå venter vi barn ❤️

Nå er lille lykketrollet på størrelse med en fiken,fersken, aprikos eller lime, alt ettersom hvilken app jeg ser på. Men de er ganske like på størrelse disse fruktene, så der stemme bra!

Dette bildet er hentet fra preggers app
Hentet fra preggers app

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.