Kategorier
Følelser Ivf

Negativ

I dag er jeg bare negativ. Kan ikke sette ord på det, men bare føler at det ikke har gått denne gangen heller. Vet ikke om det er mulig å føle det såpass «tidlig», men det er i alle fall en veldig vond følelse å kjenne på. Hvis jeg teller med innsettdag som rugedag 1, så er jeg 9 dpo nå. Kjenner ikke noen symptomer. Litt halsbrann i går kveld, men spiste surt og salt godteri i går, så tror det er derfor. Har luft i magen og vondt i magen, men det er typisk for lutinus. Ble bare veldig trist nå. Vet jo at jeg har tullet om at det sikkert går nå, som det ikke passer pga bryllup osv, men det ligger jo et inderlig håp i bunn.

Jeg har brukt 2 av 3 forsøk offentlig. Det vil si at jeg kun har 1 forsøk igjen. Legene kan likevel velge å «gi meg opp» dersom de ser eller tror det ikke er hensiktsmessig å gå videre. Jeg har vært så redd for at de skal gi meg opp at jeg har spurt om Hanne kan ta over siste forsøket mitt i stedet for at jeg kanskje ikke får brukt det. Det å vite at dette kanskje er mitt aller siste forsøk på å bli gravid er veldig, veldig vondt. Så lenge jeg kan huske har jeg drømt om å gå gravid og føde. Og selvfølgelig få barn. Men jeg ønsker å bære frem og føde barnet. Alltid vært en stor drøm for meg. Og det at jeg kanskje må gi slipp på den drømmen knuser meg. Hanne har ikke engang lyst å gå gravid eller føde. Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke skal gå. Greit nok at jeg begynner å bli eldre, men de eggene de setter inn har blitt dyrket til blastocyst og er av god kvalitet. Jeg vil bare få det til.. Har fremdeles ikke testet enda. Orker ikke mistet håpet helt, og har lovet Hanne å la være.

Denne karusellen av følelser er tung. I går var jeg så positiv og i dag er alt bare drit. Dere som er i samme prosess kan helt sikkert kjenne dere igjen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.