Kategorier
Ivf

Ruger på et påskeegg

Da er jeg offisielt en ruger ❤️ Jeg gruet meg litt til innsett, for det er så vondt synes jeg, men denne gangen gikk det egentlig ganske bra. Det er uansett verdt smerten ❤️ Jeg skulle egentlig ringe Hanne under innsettet så hun fikk se, men jeg måtte hjelpe til å holde den ultralyd greia, så fikk ikke ringt. Men fikk tatt bilde av blastoen vår før den ble satt inn og et bilde etter innsett med plasseringen!

Lille påskeegget vårt❤️

Det er ganske sykt og surrealistisk at jeg har vært å satt inn i dag. Samtidig satt det noen par å ventet på samtale med legen for første samtale. Tenk at vi også en gang har vært der. Jeg husker hvor nervøs jeg var for første samtale, men alt gikk jo kjempe bra ❤️ Jeg husker også første gang vi kom til sykehuset, så stod det en lang kø utenfor sykehuset, der man måtte vise frem legitimasjon og papirer på at man hadde time på sykehuset. Helt sykt at det en gang har vært sånn!

Vi har med tiden blitt kjent med noen av de søte sykepleierne på Porsgrunn, og de fortjener virkelig heder og ære. Når vi forhåpentligvis en gang får barn så skal vi besøke de fine folka som har hjulpet oss så mye med å lykkes ❤️ Hun ene kom bort til meg i stad og bare «Ååå, Hei! Jeg bare stjeler en klem jeg!»❤️ Hun var så glad for at det ene egget mitt overlevde og at det ble innsett! De heier virkelig på oss, og jeg føler virkelig av hele mitt hjerte at de vi har fått ekstra godt kontakt med bryr seg om oss. Kommer faktisk til å savne dem når vi er ferdig der.

Nå er det noen nervepirrende dager foran oss. Testdato er ikke før 29 mars, og i og med at jeg hoppet rett inn i 5dpo nå vil det si at den 29 mars er jeg 21 dpo. Men jeg skjønner godt hvorfor de har sen testdato, og det er jo for at man skal slippe bli skuffa av positiv test, også er det bare en streifer. 21 dpo er resultatet av testen rimelig sikker. Men jeg kommer aldri til å klare vente så lenge med å teste! Har lovet Hanne å ikke teste alene, for hun vil ikke at jeg skal bli skuffa. Har en tendens til å teste tidlig alene for:

1: det er nok at bare jeg blir skuffa om den er negativ

2: Jeg vil så gjerne overraske Hanne med en positiv test

Jeg spurte forresten klinikken om gradering av blastoen. Og den var 3AB, og det er jo egentlig veldig bra! Vet det ikke er noen garanti uansett, men et godt utgangspunkt da❤️

Nå skal jeg ruge litt videre 😉 Kommer til å skrive litt underveis i rugeperioden ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.