Kategorier
Inseminasjon

Alle gode ting er tre, men på det fjerde SKAL det skje

Siden sist har vi vært i Danmark. Endelig var det vår tur å prøve igjen. Den 2 desember var jeg hos gynekologen og der målte han den største folliklen. Den var da 19 mm. Faktisk fikk jeg positiv eggløsningstest 5 min før jeg gikk ut døra hjemmefra. Så jeg visste at tiden var inne, men dro likevel i og med at Stork ønsket svar på ultralyd. Jeg fikk beskjed fra Stork om å ta ovitrelle eggløsningssprøyte kl 12:00 og komme til inseminasjon dagen etter kl 11:30. Jeg har aldri tatt den sprøyta før, så jeg var veldig nervøs for om det skulle gjøre vondt eller om jeg satte den feil. Men jeg klarte det, og var meget stolt etterpå.

Jeg fikk også resept på crinone som jeg skulle ta to dager etter inseminasjonen. Crinone er ett preparat som bygger opp livmorslimhinnen slik at embryo lettere fester seg og kan vokse, og kan dermed minske sjansen for spontanabort. Hvis jeg blir gravid så skal jeg gå på det hver dag til jeg er 12 uker på vei om jeg ikke husker feil.

Vi tok danskebåten «som vanlig». Er litt deilig å ta båten og få ett lite avbrekk fra virkeligheten. Det har blitt vår tradisjon å gå innom taxfree å se etter babyklær. Vi kjøper alltid litt klær når vi drar med båten. Litt ekstra stas på de turene. Vi skal jo tross alt til Danmark for å bli gravid. Forhåpentligvis.. Er forsåvidt ikke kun på båten vi handler klær. Vi kjøper klær støtt og stadig om vi kommer over noe fint. Så vi har allerede en stor boks med klær.

På Stork hadde de pyntet masse til jul, og der var ekstra koselig å komme inn der, men det som rørte meg mest var at de hadde ett lite juletre som de hadde pyntet med hjerter og storker. Det var litt symbolikk i det følte jeg. Det eneste jeg ønsker meg til jul er en positiv test! Håper storken kommer på besøk i august/september neste år, men kommer med en liten førjulsgave før jul! ❤️

Jeg har som «vanlig» spist masse fertilitetsmat både før og under eggløsning og nå i lutealfasen. Ikke så vanskelig å være sunn nå som jeg allerde har blitt så sunn. Men har fokusert ekstra mye på de rette produktene nå i ventetiden.

6 svar til “Alle gode ting er tre, men på det fjerde SKAL det skje”

Ååh, så spennende!
Leste bloggen din/deres første gang da vi var på prøver-forum sammen, og fortsetter å titte innom. Her er det Junibaby i magen, og jeg håper så inderlig på deres vegne at dere kommer etter denne gangen ❤️ Krysser fingrene og følger spent med!

Så hyggelig ar du fremdeles titter innom bloggen min, det er utrolig koselig å høre! ? Og gratulerer så masse med graviditeten! ❤️ Får håpe jeg kan melde meg inn i «svangerskap og fødsel» og slutte henge på «vi som prøver» ? Tusen takk! ❤️ Vi skal prøve igjen nå i februar, så vi får krysse alt vi krysse kan!

Jeg har ikke fått opp kommentarene mine på en stund, så har ikke visst at jeg har fått noen svar. Derfor ble det sent svar. Beklager ?

Svar

Av en eller annen grunn har jeg ikke fått opp noen kommentarer i det siste, men nå er det ordnet ?

Det gikk desverre ikke denne gangen heller, men jeg krysser fingrene for at ser går nå i februar ?? Takk som spør?

Svar

Hei Marita!

Jeg har ikke fått opp de siste kommentarene jeg har fått i det siste, men har fått ordnet det nå!

Det gikk desverre ikke i desember heller, selv om jeg hadde en veldig god følelse. Vi får håpe det klaffer på neste forsøk ?? Takk som spør ?

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.