Kategorier
Ukategorisert

Sunnere hverdag

Nå nærmer eggløsningen seg med stormskritt, og her sitter jeg uten planer om Danmarkstur. Det er veldig trist å vite at jeg snart har eggløsning og skal «sløse» bort muligheten. Tenk om det er «gullegget». Hadde det vært opp til meg ville jeg prøvd hver eneste måned, men desverre sier lommeboka nei. Men når jeg først ikke får dratt på noen måneder så tenkte jeg at jeg kan bruke tiden på noe konstruktivt. Jeg skal gå inn for å få en sunnere hverdag med bedre kosthold og sunnere rutiner.

I går lastet jeg ned en app som heter lifesum, som virker veldig bra. Der skriver jeg ned alt jeg spiser og drikker gjennom en hel dag, så finner den ut hvor mange kalorier jeg har fått i meg. I tillegg fyller man ut manuelt hvis man har trent, slik at den kan se hvor mange kalorier du har forbrent. Den kan også kobles opp mot fitbit klokker etc. Jeg har fått meg noen aha opplevelser allerede med den appen. Noen av mine dårlige vaner inneholder mange fler kalorier enn jeg var klar over, og når man ser det svart på hvitt så mister man jo litt lysten på å spise eller drikke det. Så foreløpig etter kun en dag har den fungert veldig bra! Nå gjelder det å fortsette å bruke den!

Jeg har også tenkt å begynne å trene. Det er så lett å si, men vanskelig å gjennomføre, men jeg må virkelig prøve. Vil bruke ventetiden på noe konstruktivt og ikke bare sitte hjemme i sofaen å synes synd i meg selv over å ikke få prøvd med nytt forsøk denne måneden.

Har du noen gode vaner eller tips du vil dele med meg?

Ett svar til “Sunnere hverdag”

Så flink du er. Dette har jeg troa på. Jeg tror det er to ting som er viktig for å booste fertiliteten. Det ene er matinntak og det andre er døgnrytme. Legge seg tidlig og stå opp tidlig hver dag og til faste tider vil også hjelpe til med å reduserere stress og man skal heller ikke bagatelisere stress i en prøversituasjon. Da snakker jeg ikke om stress som er forbundet med reisen til Danmark. Det går helt fint. Men jeg snakker om pågående stress med tanker om alt man ikke rekker og skulle ha gjort. Så rydde litt i livet og prioriteringene sine og legge vekk alt man strengt tatt ikke må og som man ikke har glede av tror jeg er fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.